maandag 20 december 2010

Hier is het -20 graden en in Nederland sneeuwt het!


Ziet er goed uit, onze zoon!

De techniek staat voor niks. Patrick stuurde ons foto's vanuit Twello. Daar ligt volgens ons inmiddels meer sneeuw dan in Red Deer. Hij mailt ons dat hij vanuit Twello zijn stoel heeft geboekt, dus we gaan ervan uit dat we morgen foto's met Patrick in Red Deer kunnen maken.


Oma met Patrick in Twello, Nederland

Vandaag zijn Frank, Yvonne en Jesse weer naar Calgary gereden omdat Yvonne naar de dokter moest voor haar pink. Gelukkig lijkt dat allemaal mee te vallen. De arts constateerde dat er geen sprake is van een arthritis, maar dat er gewoon een langzaam herstel van de breuk plaats vindt, wat volgens hem heel normaal is. Gelukkig dus geen spuiten en geen operatie in het vooruitzicht. Wel weer een verwijzing naar de fysiotherapeut en advies om 's nachts met een rubber hoesje (!) om de pink te gaan slapen.
Frank met Jesse in Calgary, Canada


Olympisch Park Calgary, Canada

Nadat we bij de dokter waren geweest, zijn we natuurlijk een kop warme chocolademelk gaan drinken bij de dichtsbijzijnde Tim Hortons. De honeycruller voor Jesse heeft vandaag voor het eerst plaats gemaakt met een Honeydip, ook lekker. De rest van de dag hebben we rondgebracht op het Olympisch Park in Calgary. Bij tijden was het behoorlijk koud, maar de zon heeft goed haar best gedaan. Daardoor was het enigsinds uit te houden en hebben we een fijne wandeling kunnen maken langs de bobsleebaan en hebben we bovenop de piste gestaan om de snowboarders en skieers te zien bij de start.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten