zaterdag 25 december 2010

Kerst 2010

Met z'n viertjes naar Cross Road Church geweest. Degene die ons blog volgen, hebben ooit kunnen lezen dat we hier eerder geweest zijn om dat Patrick een basketball wedstrijd had. Maar nu dus naar de kerk. Een kerk die ruimte biedt aan 1500 mensen. Maar goed ook, anders hadden er heel veel mensen moeten staan. Na de kerk weer naar huis waar we een gezellige kerstavond hebben gevierd.
Vanochtend natuurlijk lekker uitslapen en vervolgens goed ontbeten. Het was vandaag een lekker warme dag. -2 Graden. Met de jongens naar Sylvan Lake gegaan om te schaatsen. Voor Jesse een hele beleving. Voor het eerst sinds hele lange tijd durfde hij de schaatsen onder te binden. Met hulp van Patrick lukt het om een paar metertjes te schuiven.
Met enige hulp .........
De ijshockey stick biedt wat houvast waardoor de eerste meters zelfstandig geschaatst kunnen worden. Helemaal boven verwachting lukt het Jesse om drie kwartier te schaatsen op ijshockeyschaatsen van Frank. Noodgedwongen heeft Frank zijn Noren onder gebonden. Het was weer even wennen, maar daarna voelde het weer erg vertrouwd en schaatst hij zijn rondjes. Voor Patrick lijkt het alsof hij de schaatsen gisteren nog onder heeft gehad. Zo vanzelfsprekend schaatst hij en schuift met ijshockeystick en puck weg van Jesse en Frank.

Na een paar minuten schaatsen gingen de jassen uit. Uiteindelijk wordt er geschaatst in een T-shirt!

Merry Christmas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten