zondag 17 april 2011

Als verjaardagskado een weekendje Banff

Voor mijn verjaardag had ik van Yvonne een tandenborstel, nieuw ondergoed en een briefje gekregen. In dat briefje stond dat ik afgelopen zaterdag om 10 uur klaar moest staan omdat we samen een weekendje weg zouden gaan.


"Snel"weg door de Rockies

Na een rit van ruim 5 uur door de Rockies kwamen we in Banff aan, met tussendoor een stop in Lake Louise. Onderweg hadden we flinke sneeuwbuien en was de weg af en toe slecht begaanbaar. Behoorlijk anders dan op m'n verjaardag zelf toen ik samen met Hamid aan het eind van de middag lekker in de zon op ons terras kon zitten. Maar that's Canada, man! Yvonne had een hotel met sauna uitgezocht, echt fijn bedacht. 'sAvonds hebben we in een Italiaans restaurant uitgebreid gegeten, met allerlei lekkere specialiteiten van de chef. Het was veul maar wel lekker. Daarna heb ik m'n eerste saunarondje gemaakt. En vanochtend zijn we voor het ontbijt samen gegaan. Stel je voor, om 8 uur 'sochtends in de sauna. Maar van zo'n verjaardagskado moet je natuurlijk wel gebruik maken. Verder hebben we vanochtend weer een flinke wandeling door Banff gemaakt, en langs de rivier naar het grote hotel gelopen. Op de plek waar zomers een flinke waterval te zien is, liep er nu een klein stroompje tussen en onder het ijs door. Echt bijzonder om te zien. Nadat we weer lekker warm geworden waren met een kop koffie hebben we als aardigheidje nog een fles bokbier van de Banff Brewery voor Patrick gekocht. Had ie als sponsor van het weekendje wel verdiend.

Als afsluiting van dit weekend hadden we voor ons allebei nog een fijne ontspannende massage geboekt. En daarna via de korte route via Calgary weer naar huis. Yvonne en Patrick, dit was een echt mooi verjaardagskado, bedankt! Frank

1 opmerking:

  1. zal julie goed hebben gedaan, ben ik van overtuigd.
    na al de stress van de afgelopen tijd...
    wij hebben ook iets op de stapel liggen alleen moeten we nog zien wanneer.
    gr DAC

    BeantwoordenVerwijderen