maandag 25 april 2011

Pasen 2011

Een lekker lang weekend vrij. Goede Vrijdag is hier eigenlijk belangrijker dan Tweede Paasdag. Niet iedereen is op Tweede Paasdag vrij. Winkels en heel veel bedrijven hebben een normale werkdag. Wij dus niet. Wel lekker hoor. Gisterenmiddag kwamen Oral, Morleen en Sammy bij ons. We hebben de hele dag op het terras gezeten. Toen het te warm werd, zijn we binnen gaan zitten. In de ochtend is het hier nog best koud hoor. Op ons blog staat nu dat het 3 graden is. We zullen zien of het vandaag weer net als gisteren 30 graden kan worden. Op veel plekken ligt nog steeds sneeuw. Het leuke daarvan is dat je een sneeuwballengevecht kun houden met je zomerkleren aan. Voor Sammy natuurlijk grote pret.
We hadden Hamid ook uitgenodigd, maar die had onverwachts iets anders te doen. Dus, gaan we vandaag met Hamid een dagje op pad. Hamid wil eigenlijk wel heel graag een keer naar Banff, maar daar moet hij dan toch even op wachten. Om vandaag snel op en neer te rijden naar Banff, dat ziet Yvonne niet zo zitten. Morgen is er weer een gewone werkdag waarbij zij om 6 uur op mag staan. We zien nog wel waar we vandaag uitkomen. In elk geval beloofd het weer een mooie dag te worden.
En Patrick? Die zal voorlopig niet wakker worden. Die heeft het uitgaansleven ontdekt en zal dus wel eventjes uitslapen! Woensdagochtend mag Patrick al om 7 uur in de ochtend bij de tandenspecialist verschijnen. Dat wordt dus vroeg opstaan! Onder volledige narcose worden zijn vier verstandskiezen verwijderd. We hebben de foto's van de boven- en onderkaak gezien, en zijn er van overtuigd dat die verstandskiezen maar beter zo snel mogelijk verwijderd kunnen worden. Na woensdag zullen er wel even een paar lastige dagen volgen! Gelukkig is er voldoende afleiding. Donderdagavond beginnen namelijk de handbalwedstijden voro de Provincials. Dit jaar worden de Provincials in Red Deer gehouden. Net als vorig jaar is Yvonne de coach van het ongensteam en assistent coach bij meisjesteam. Patrick is dit jaar voor het eerst assistent coach bij het jongensteam. De afgelopen weken hebben we flink getraind en is er een enorme vooruitgang te zien vergeleken bij vorig jaar. Ook dit jaar zijn de meeste spelers volledig onbekend met het spelletje. Het blijft een leuke uitdaging om ze de pret en het fanatieke spelletje handbal te laten ervaren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten