donderdag 14 april 2011

Guess What!

Tijdens Frank's verjaardag, afgelopen dinsdag, hebben we nog lekker genoten van het zonnetje en konden we op ons terras zitten. De hogere temperaturen van de afgelopen dagen hebbn ervoor gezorgd dat de sneeuw van de afgelopen maanden bijna gesmolten was. Het resultaat van deze hogere temperaturen laat zich natuurlijk raden. Overal is er sprake van wateroverlast.
Rotary Parc

Maar helaas, vanochtend is het akelig stil buiten. En ja hoor. Er ligt weer een dik pak sneeuw. Nu maar hopen dat de sneeuw morgen weer gesmolten is, want Frank heeft voor zijn verjaardag een surprise gekregen. Het enige dat hij mee hoeft te nemen is zijn toilettas en één extra set kleren! De bedoeling is dat we in het weekend twee dagen ergens naar toe gaan.



Maar wat een gezeur over het weer! Via een ander blog, volgen we het leven van een meisje dat we kennen uit onze basketbaltijd in Nederland. Haar strijd tegen kanker! Er gaat geen dag voorbij of we kijken op het blog hoe het met haar gaat. We hebben ongelooflijk veel respect voor haar en haar familie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten