zaterdag 27 november 2010

Festival of Trees, Snow painting and Potluck bij C.A.R.E.


Afgelopen week was het erg koud. Tussen de -30 en de -40 graden. Donderdag en vrijdag was het minder koud, en was het weer te doen om naar het werk te wandelen of Ryan wat langer uit te laten.
Festival of Trees.
Het festival begint elk jaar met The Biggest Christmas Tree Festival. Tijdens dit gebeuren gaan om precies 6 uur 's avonds, de lampjes in Red Deer's grootste kerstboom en de kerstverlichting in de tuin van het Stadhuis aan. Ook vindt dan de intocht van de kerstman plaats. Bij een temperatuur van -25 of kouder, gaat het allemaal niet door. Dit jaar was het te koud en is de intoch dus niet doorgegaan. De rest van de festiviteiten van het festival waren in de Westener. Zie ook www.reddeerfestivaloftrees.ca
Via Frank's werk hadden we vrijkaartjes voor de woensdagavond. De Westener hal was omgetoverd in een sfeervolle Kerststal. Honderderden kerstbomen, de ene nog mooier dan de andere, gaven de hal een sfeervolle uitstraling. Frank had de kaartjes gekregen via zijn werk, omdat het bedrijf een van de vele sponsers was die het festival mogelijk hebben gemaakt.
Snowpainting
Je bouwt een kasteel van sneeuw, of een vulkaan, of een sneeuwpop of je rolt een sneeuwbal. In een watersprayfles doe je water, een klein beetje afwasmiddel en een scheutje kleurstof (Foodcolor). Bespray je sneeuwwerkstuk en je hebt eens iets anders.

Potluck Party C.A.R.E.
Celebrating the holiday season bij C.A.R.E. Tijdens de party was er onder andere een optreden van een dansgroep met hele jonge kindertjes, een doedelzak speler en een danspaar die twee Mexicaanse dansen lieten zien. En natuurlijk kwam Santa even op bezoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten