zondag 22 maart 2009

Springbreak

Gisteren-avond werd al vermeld dat er een sneeuw-storm opkomst was. En zoals voorspeld lag er vanochtend weer een dik pak sneeuw. Gisterenochtend konden we het gras, de cactussen en struiken goed zien, vanochtend was alles weer verstopt onder een sneeuwlaag van 30 centimeter dik. De laarsjes van Ryan kwamen dus weer goed van pas, alleen zagen we Ryan af en toe niet meer boven de sneeuw uitkomen! Hij vindt het allemaal best grappig, blijft kwispelen en rond springen.
Voor Patrick is vandaag de voorjaarsvakantie begonnen. Met de start van deze vakantie is het basketbalseizoen afgelopen. Zie verder bij The Provincials voor meer basketbalavontuur van Patrick. Op school gaat het steeds wat beter. Kevin Tennant is de schooldecaan en begeleid Patrick op een hele fijne, prettige manier. Zelfs de engelse docente heeft inmiddels een compliment gemaakt over Patrick's z'n prestaties.
Frank is nog steeds de hele dag druk aan het studeren. Morgen en overmorgen heeft hij nog cursusdagen in Galgary en dinsdagavond is dan eindelijk het examen. Het leek Frank handiger om eerst alle cursusdagen bij te wonen voordat hij aan het examen deel zou nemen. Slimme zet.
De expositie in Sylvan Lake was erg leuk. 27 Amateur kunstenaars toonden een aantal kunstwerken; van schilderijen tot kaarten maken, en van keramiek tot houtsnijwerk. En naast alle kunstwerken was er volop taart en gebak voor de bezoekers. Echt een leuke happening.
In juni is er in Red Deer een 'artwalk festival' in het park. Ik ga me in elk geval aanmelden en zal dan ook een aantal schilderijen tonen. Binnenkort is er in Lacombe weer een expositie. Het is leuk om te zien hoeveel mensen er op zo'n expositie afkomen.
Oh ja, het schilderij voor de schilderles is af. Zie in de diaserie wat er uiteindelijk van geworden is.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten