donderdag 12 maart 2009

witte ford focus sport

Helemaal tegen onze principes in hebben we een tweede auto gekocht. Deze Ford Focus Sport is van 2003. Vanaf volgende week heeft Frank de auto regelmatig nodig voor zijn werk, en het is hier nog niet mogelijk om met de fiets ergens heen te gaan. 's Nachts vriest het nog behoorlijk. Vandaag was het voor het eerst aangenaam warm overdag, de temperatuur komt nu af en toe boven het vriespunt uit, overdag dan.
Natuurlijk heeft Patrick na schooltijd meteen even een testritje gemaakt, en ook deze auto bevalt hem wel!!

Vanochtend weer naar de schilderles geweest. In totaal waren we vandaag met 6 cursisten. Een van hen was Margreet. Zij is 30 jaar geleden vanuit Nederland naar Canada vertrokken. Inmiddels doet zij veel voor de Art Gallery in Rimbey, gaat veel exposities af en volgt hier en daar cursussen. Via haar hoorde ik dat er volgende week zaterdag een Art and Chocolate Evening in Sylvan Lake is. Die avond wordt georganiseerd door een andere cursiste; Maggie. Ik heb inmiddels een uitnodiging voor die avond en ben zeker van plan om erheen te gaan.
Margreet geeft in het voorjaar en najaar schildercursussen aan volwassenen in de gallary van Rimbey. Voor kinderen hebben ze geen mogelijkheden omdat ze daar geen docent voor hebben. Inmiddels heeft ze mijn gegevens, en wie weet .......................

Frank is hard aan het studeren. Volgende week heeft hij drie dagen cursus in Galgary. De laatste dag, 18 maart, is het examen. Nu maar duimen dat hij dat in 1 keer gaat halen.

4 opmerkingen:

  1. Hoi daar,
    De berichten worden steeds opgwekter. Hartstikke fijn dat het contact met de mensen daar steeds beter wordt.
    We zullen de komende dagen duimen voor Frank.
    Vandaag schijnt de zon en morgen ook nog en dan duiken we de wolken weer in.
    Misschien dat het skypen zondagmorgen( jullie tijd rond 12.00 uur) lukt.
    Knuffel en liefs van Ma en Pa.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ga je dan met chocola schilderen??

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wie weet, bodypainting met chocola

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Flauw hoor Mr. Haar door de war

    BeantwoordenVerwijderen