woensdag 4 maart 2009

Yes he can!!!!!!!!!!

Yes!!!!!!!!!!!!!!!!!
Frank is vandaag niet voor niets naar Galgary gereden. Anderhalf uur na zijn gesprek belde hij naar huis met de mededeling dat hij een baan heeft als verzekeringsadviseur bij AIL (http://www.ailalb.com/) . Het houdt nog wel heel veel in. Hij moet er een opleiding voor volgen. Hij zal eerst gecertificeerd moeten zijn om dit werk te mogen doen, dit is wettelijk verplicht. De boeken heeft hij inmiddels opgehaald. Op 18 maart heeft hij hiervan een examen. Hij heeft er wel heel veel zin in. Het bedrijf werkt via vakbonden en richt zich op het afsluiten van extra verzekeringen voor vakbondsleden; bijvoorbeeld levens- en uittvaartverzekeringen, of een uitgebreidere onkostenverzekering bij noodsituaties. In Canada is dit over het algemeen nog niet zo gebruikelijk. Daar waar men in Nederland misschien oververzekerd is, is men in Canada eerder onderverzekerd en denken mensen hier niet na over dit soort dingen. Frank's werk wordt om op individuele basis de verzekeringsmogelijkheden uit te leggen en op maat af te sluiten van de verzekeringen. Het presenteren is niet geheel vreemd voor hem. Het examen en trainingen zullen in Galgary plaatsvinden, maar uiteindelijk zal hij vanuit Red Deer gaan werken, waar op den duur een eigen kantoor zal worden geopend.
Vandaag bleek dat de persoon waar Frank de gesprekken mee heeft gehad tien huizen van ons vandaan woont!

4 opmerkingen:

  1. Kijk, dat is hartstikke mooi! En nog wel in Red Deer. Moet Frank zeker ook nog een fiets kopen om naar zijn werk te gaan? Dat is dan prettig voor Patrick, kan hij met de auto naar school. Frank, veel succes en haal dat examen even binnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo, allemaal, volgen jullie verhalen op de voet, zo te lezen gaat alles goed met jullie! Dat is harstikke fijn , en nu heeft Frank ook een baan dat is helemaal super ! Veel succes !
    Liefs van ons allemaal, Luciƫnne.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hartelijk gefeliciteerd hoor. He het begint er op te lijken. Frank aan het werk, Yvon aan het schilderen en Patrick achter het stuur. Het wordt nog leuk. Geniet er maar van! Heel veel groeten vanuit Twello. Karin en fam.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi neef,

    Proficiat en succes met de studie!

    Groet Mark

    BeantwoordenVerwijderen