maandag 9 maart 2009

zomertijd

Terwijl het hier 's nachts nog -20 graden of nog kouder is, en overdag de temperatuur nog niet boven het nulpunt uitkomt, is de klok van de wintertijd in de zomertijd gezet. Hierdoor is het verschil met Nederland inmiddels 7 uurtjes.
Gisteren kregen wij bezoek van Geert en Anneke (tent4rent). Via hen kwamen wij erachter dat de klok verzet was. Het is maar goed dat er geen basketballwedstrijd gespeeld moest worden, anders was Patrick mooi te laat gekomen.
Patrick is vanmiddag maar even naar een dokter geweest. Zijn verkoudheid, keelpijn en lamlendigheid blijft te lang aanhouden. De dokter constateerde een flinke ontsteking. Inmiddels is Patrick gestart met een antibiotica-kuur. Nu maar hopen dat dit aanslaat en dat Patrick weer wat opknapt. Donderdag is er weer een basketballwedstrijd. Afgelopen week hebben de twee andere highschoolbasketbalteams (hunting hills en notre dame) drie wedstrijden gespeeld. Notre Dame is de winnaar geworden. We zijn naar twee wedstrijden geweest. Echt spannend hoor. De sporthal zat bij beide wedstrijden helemaal vol. De supporters waren compleet beschilderd en hadden potten en pannen bij zich om lekker lawaai te maken. Nog niet eerder hebben we dergelijke basketballwedstrijden in die leeftijdscategorie gezien (in nederland dan). Donderdag spelen ze dan tegen de Notre Dame. Zal ook wel weer zo'n happening worden. Dus, logisch dat Patrick er bij wil zijn. Nu maar hopen dat hij fit genoeg is en ook een paar minuten mee kan spelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten